naroči si RSS novice RSS Novice Center za socialno delo Radovljica

2012
6
MAR
Obvestilo prejemnikom dodatka za veliko družino


Vse upravičence do dodatka za veliko družino obveščamo, da uveljavitev nove socialne zakonodaje na postopek pridobitve in na izplačilo dodatka za veliko družino nima nikakršnega vpliva.

Na podlagi 95. člena ZSDP pravico do dodatka za veliko družino določi center po uradni dolžnosti za vse prejemnike otroškega dodatka in jim torej posebnih vlog, tako kot že doslej, ni potrebno oddajati.


Glede pravice do dodatka za veliko družino vas obveščamo, da bodo odločbe izdane   konec februarja 2012,  in sicer za dve zakonski višini dodatka za veliko družino (za družine s tremi otroki in družine s štirimi ali več otroki). Dodatek za družino s tremi otroki znaša 393,46 evrov, za družino s štirimi ali več otroki pa 479,83 evrov. Tako  bodo zajete vse tiste družine, ki so pogoje izpolnjevale na dan 1. 1. 2012.

 

Sprememba socialne zakonodaje na način in na pogoje za pridobitev pravice do dodatka za veliko družino ne prinaša nobenih novosti. Izplačilo dodatka za veliko družino bo tako 14. 3. 2012.

Vir: MDDSZ

uredil : Branka
Datum objave : Torek, 6 Marec 2012 14:32

Obvestilo prejemnikom dodatka za veliko družino Obvestilo prejemnikom dodatka za veliko družino Obvestilo prejemnikom dodatka za veliko družino Obvestilo prejemnikom dodatka za veliko družino Obvestilo prejemnikom dodatka za veliko družino Obvestilo prejemnikom dodatka za veliko družino Obvestilo prejemnikom dodatka za veliko družino Obvestilo prejemnikom dodatka za veliko družino Obvestilo prejemnikom dodatka za veliko družino Obvestilo prejemnikom dodatka za veliko družino Obvestilo prejemnikom dodatka za veliko družino Obvestilo prejemnikom dodatka za veliko družino Obvestilo prejemnikom dodatka za veliko družino Obvestilo prejemnikom dodatka za veliko družino Obvestilo prejemnikom dodatka za veliko družino Obvestilo prejemnikom dodatka za veliko družino Obvestilo prejemnikom dodatka za veliko družino Obvestilo prejemnikom dodatka za veliko družino

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (88)
Arhiv (19)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice