naroči si RSS novice RSS Novice Center za socialno delo Radovljica

2018
6
JUN
CENTER ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA URADNO ODPRL NOVE PROSTORE


Center za socialo delo Radovljica je dne, 5. junija 2018, s simbolnim prerezom traku, tudi uradno otvoril nove poslovne prostore. Končno združeni pod eno streho, poslujejo na Gorenjski cesti 16, v Radovljici.

Enota za uveljavljanje pravic iz javnih sredstev, ki je poslovala na Kranjski 13, se nahaja v prvem nadstropju. Enoto za pomoč posamezniku in družini, z bivšim naslovom na Kopališki 10, najdete v 2. nadstropju. Njihovi uporabniki sedaj lahko urejajo vse na enem mestu, omogočen je tudi dostop invalidom in staršem z vozički, saj je stavba opremljena z dvigalom.

 

Pridobitev novih prostorov pomeni tudi velik napredek za zaposlene, v smislu izboljšanja pogojev in lažje organizacije dela ter dodatnih prostorov za izvajanje različnih delavnic, programov in projektov.

Ob otvoritvi je zbrane goste pozdravil župan Občine Radovljica Ciril Globočnik, v nadaljevanju pa se je vsem, ki so bili del dolgoletnih prizadevanj za nove prostore, zahvalila tudi  direktorica Centra Urška Repar Justin. Dogodek so z glasbenimi nastopi obogatili učenci OŠ Antona Janše Radovljica, na ogled sta tudi fotografska razstava dijakov EGSŠ Radovljica v sodelovanju z Varno hišo Gorenjske »Nasilje skozi oči mladih« in slikarska razstava Mete Šilc.

Pripravila: Kaja Marolt

 

uredil : Branka
Datum objave : Sreda, 6 Junij 2018 09:07

CENTER ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA URADNO ODPRL NOVE PROSTORE CENTER ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA URADNO ODPRL NOVE PROSTORE CENTER ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA URADNO ODPRL NOVE PROSTORE CENTER ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA URADNO ODPRL NOVE PROSTORE CENTER ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA URADNO ODPRL NOVE PROSTORE CENTER ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA URADNO ODPRL NOVE PROSTORE CENTER ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA URADNO ODPRL NOVE PROSTORE CENTER ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA URADNO ODPRL NOVE PROSTORE CENTER ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA URADNO ODPRL NOVE PROSTORE CENTER ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA URADNO ODPRL NOVE PROSTORE CENTER ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA URADNO ODPRL NOVE PROSTORE CENTER ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA URADNO ODPRL NOVE PROSTORE CENTER ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA URADNO ODPRL NOVE PROSTORE CENTER ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA URADNO ODPRL NOVE PROSTORE CENTER ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA URADNO ODPRL NOVE PROSTORE CENTER ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA URADNO ODPRL NOVE PROSTORE CENTER ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA URADNO ODPRL NOVE PROSTORE CENTER ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA URADNO ODPRL NOVE PROSTORE

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (88)
Arhiv (19)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice