naroči si RSS novice RSS Novice Center za socialno delo Radovljica

2012
20
APR
DAN ZA SPREMEMBE


Spremembe se ne zgodijo same od sebe. Zanje smo odgovorni vsi, če stopimo skupaj, pa so lahko še opaznejše in učinkovitejše. Dne 21. aprila na DAN ZA SPREMEMBE ne bomo le govorili o solidarnosti, povezovanju in vključevanju, temveč se bomo pridružili vsej slovenski prostovoljski akciji in s konkretnimi dejanji soustvarjali svoje okolje.

 

CENTER ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA

skupaj z

VARSTVENO DELOVNIM CENTROM RADOVLJICA

organizira

 

21. APRILA 2012 OD 10. URE DO 1.2 URE

PRED MERCATOR CENTROM ROŽNA DOLINA V LESCAH

 

Z Dnevom za spremembe bomo dobili priložnost za skupno druženje, pogovor, predstavili dela in programe lastnih izdelkov Varstveno delovnega centra Radovljica, potekala bo delavnica risanja, slikanja, oblikovanja z glino s strani uporabnikov Varstveno delovnega centra, prostovoljcev in obiskovalcev. K sodelovanju smo povabili tudi žonglersko in ognjeno skupino Čupakabra.

Prav tako želimo to priložnost izkoristiti za promocijo prostovoljstva, ter na ta način k sodelovanju pritegniti nove sodelavce.

uredil : Branka
Datum objave : Petek, 20 April 2012 10:56

DAN ZA SPREMEMBE DAN ZA SPREMEMBE DAN ZA SPREMEMBE DAN ZA SPREMEMBE DAN ZA SPREMEMBE DAN ZA SPREMEMBE DAN ZA SPREMEMBE DAN ZA SPREMEMBE DAN ZA SPREMEMBE DAN ZA SPREMEMBE DAN ZA SPREMEMBE DAN ZA SPREMEMBE DAN ZA SPREMEMBE DAN ZA SPREMEMBE DAN ZA SPREMEMBE DAN ZA SPREMEMBE DAN ZA SPREMEMBE DAN ZA SPREMEMBE

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (88)
Arhiv (19)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice