naroči si RSS novice RSS Novice Center za socialno delo Radovljica

2011
4
OKT
Program za aktivno vključevanje mladih in starejših


Vsak človek mora biti povezan z ljudmi vseh generacij. Z vzpostavitvijo toplega medčloveškega odnosa bogatimo drug drugega, premagamo stereotipe, si izmenjujemo življenjske izkušnje ter se učimo drug od drugega.

V Centru za socialno delo Radovljica smo na osnovi izkazanih potreb razvili nov program "PROSTOVOLJSTVO ZA KVALITETNO MEDGENERACIJSKO SODELOVANJE"


K sodelovanju vabimo vse zainteresirane posameznike starejše od 18 let, z občutkom za soljudi, s sposobnostjo sprejemanja drugačnosti in vživljanja v čustva drugih.
Družili se boste s starostniki z zmanjšano zmožnostjo funkcioniranja v sodobnem hitrem tempu življenja, s starejšimi občani, ki lahko še aktivno prenašajo svoja znanja in izkušnje, pa iz takih ali drugačnih razlogov ne najdejo več svojega mesta v družbi. Kasneje pa boste lahko tudi organizirali skupinska srečanja starostnikov in prostovoljcev.


Dodtane informacije lahko dobite pri:
Sandri Merdanović
Telefon: 04/537-14-14

 

uredil : Branka
Datum objave : Torek, 4 Oktober 2011 14:26

Program za aktivno vključevanje mladih in starejših Program za aktivno vključevanje mladih in starejših Program za aktivno vključevanje mladih in starejših Program za aktivno vključevanje mladih in starejših Program za aktivno vključevanje mladih in starejših Program za aktivno vključevanje mladih in starejših Program za aktivno vključevanje mladih in starejših Program za aktivno vključevanje mladih in starejših Program za aktivno vključevanje mladih in starejših Program za aktivno vključevanje mladih in starejših Program za aktivno vključevanje mladih in starejših Program za aktivno vključevanje mladih in starejših Program za aktivno vključevanje mladih in starejših Program za aktivno vključevanje mladih in starejših Program za aktivno vključevanje mladih in starejših Program za aktivno vključevanje mladih in starejših Program za aktivno vključevanje mladih in starejših Program za aktivno vključevanje mladih in starejših

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (88)
Arhiv (19)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice