naroči si RSS novice RSS Novice Center za socialno delo Radovljica

2014
14
APR
Kmecki turizem Pr' Men


V Centru za socialno delo Radovljica že četrto leto deluje gledališka skupina mladostnikov, ki so si nadeli ime »Zj sm pa že«. Mladi, ki so v svoje vrste pritegnili tudi zaposlene iz Centra, se dobivajo enkrat tedensko. Vodenje skupine je letos prevzela prostovoljka Eva Kodeh. Na vajah se aktivno spopadejo z vsemi fazami nastajanja predstave, od ideje do izvedbe. Seveda brez podpore vodstva Centra za socialno delo Radovljica ne bi šlo, zelo pomemben dejavnik pa je tudi Knjižnica A. T. Linharta Radovljica, ki je gledališki skupinici vedno pripravljena odstopiti prostor za nastope. 


Prva predstava je govorila o šolskih dogodivščinah, druga o zabavnem popotovanju z vlakom, v decembru 2012 so svoje ideje predstavili z vodenjem osrednje slovesnosti ob praznovanju 30-letnice CSD Radovljica, četrto dogajanje so postavili v hotelsko recepcijo. Ker pa so jim lani prav ta hotel podrli, so se letos odpravili na kratek oddih na kmečki turizem. Predstava »Kmečki turizem Pr' Men«, je premierno uprizoritev doživela v soboto, 12.4.2014 v dvoranici Knjižnice A. T. Linharta v Radovljici. Gre za preplet različnih šal in situacijsko komičnih prizorov, ki pa so mladim že dali idejo za nadaljnje delo in ustvarjanje. Seveda pa upajo, da bodo to predstavo lahko odigrali še čim večkrat. 

 

uredil : Branka
Datum objave : Ponedeljek, 14 April 2014 14:38

Kmecki turizem Pr' Men Kmecki turizem Pr' Men Kmecki turizem Pr' Men Kmecki turizem Pr' Men Kmecki turizem Pr' Men Kmecki turizem Pr' Men Kmecki turizem Pr' Men Kmecki turizem Pr' Men Kmecki turizem Pr' Men Kmecki turizem Pr' Men Kmecki turizem Pr' Men Kmecki turizem Pr' Men Kmecki turizem Pr' Men Kmecki turizem Pr' Men Kmecki turizem Pr' Men Kmecki turizem Pr' Men Kmecki turizem Pr' Men Kmecki turizem Pr' Men

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (88)
Arhiv (19)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice