naroči si RSS novice RSS Novice Center za socialno delo Radovljica

2014
15
MAJ
Novo vodstvo Centra za socialno delo Radovljica


Obveščamo vas, da z 19. majem 2014 vodenje Centra za socialno delo Radovljica prevzema Urška Repar Justin, univerzitetna diplomirana pravnica.

Svet Centra za socialno delo Radovljica jo je na svoji 6.  korespondenčni seji, dne 15.5.2014, imenoval za obdobje petih let.

uredil : Branka
Datum objave : Četrtek, 15 Maj 2014 12:44

Novo vodstvo Centra za socialno delo Radovljica Novo vodstvo Centra za socialno delo Radovljica Novo vodstvo Centra za socialno delo Radovljica Novo vodstvo Centra za socialno delo Radovljica Novo vodstvo Centra za socialno delo Radovljica Novo vodstvo Centra za socialno delo Radovljica Novo vodstvo Centra za socialno delo Radovljica Novo vodstvo Centra za socialno delo Radovljica Novo vodstvo Centra za socialno delo Radovljica Novo vodstvo Centra za socialno delo Radovljica Novo vodstvo Centra za socialno delo Radovljica Novo vodstvo Centra za socialno delo Radovljica Novo vodstvo Centra za socialno delo Radovljica Novo vodstvo Centra za socialno delo Radovljica Novo vodstvo Centra za socialno delo Radovljica Novo vodstvo Centra za socialno delo Radovljica Novo vodstvo Centra za socialno delo Radovljica Novo vodstvo Centra za socialno delo Radovljica

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (88)
Arhiv (19)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice