naroči si RSS novice RSS Novice Center za socialno delo Radovljica

2015
15
JUN
IGRAJ SE Z MANO


Dragi otroci, spoštovani starši!

Z veseljem vam sporočamo, da se bo v soboto, 20. 6. 2015 od 10. do 13. ure na športnem igrišču v Begunjah odvijal festival »Igraj se z mano«. Festival s svojimi aktivnostmi vzpodbuja vključevanje otrok, mladostnikov in odraslih s posebnimi potrebami v širšo družbo.

Na odru se bodo odvijali plesni, glasbeni, pevski, športni in dramski nastopi otrok, hkrati pa se boste lahko udeležili različnih zanimivih delavnic. Izdelovali bomo mozaike, ptičke iz papirja, etuije za robčke, klobučke, slikali bomo na balone, igrali se bomo pirate, spoznali igre iz Madžarske, delo veterinarja, pomerili se bomo v gibalnih spretnostih in še marsikaj zanimivega se bo našlo.

Glavna organizatorja festivala sta Center Janeza Levca Ljubljana in Društvo za kulturo inkluzije, lokalni organizator festivala v Begunjah pa je Zavod Manipura iz Begunj na Gorenjskem.

Festival je bil v maju že izveden 4 dni v Ljubljani, po 1 dan v Mariboru, na Muti na Koroškem ter tudi v Rijeki na Hrvaškem ter v Jaworznu na Poljskem, septembra pa bo še v mestu Kragerö na Norveškem.

Vse informacije o festivalu dobite na spletnih povezavah www.igrajsezmano.eu in www.facebook.com/igrajsezmano .

Prispevek, kako je bilo na festivalu v Ljubljani zadnji teden maja si lahko ogledate v prispevku iz Kronike v osrednjem Dnevniku na RTV Slovenija:

http://4d.rtvslo.si/arhiv/prispevki-in-izjave-slovenska-kronika/174338116

S svojo prisotnostjo boste prispevali svoj del k bolj strpni in odprti družbi, pripravljeni na enakovredno vključevanje vseh otrok in mladostnikov v družbeno dogajanje.

Toplo vabljeni!

Ekipa Vile Čira Čara, Zavod Manipura

 

uredil : Branka
Datum objave : Ponedeljek, 15 Junij 2015 11:15

IGRAJ SE Z MANO IGRAJ SE Z MANO IGRAJ SE Z MANO IGRAJ SE Z MANO IGRAJ SE Z MANO IGRAJ SE Z MANO IGRAJ SE Z MANO IGRAJ SE Z MANO IGRAJ SE Z MANO IGRAJ SE Z MANO IGRAJ SE Z MANO IGRAJ SE Z MANO IGRAJ SE Z MANO IGRAJ SE Z MANO IGRAJ SE Z MANO IGRAJ SE Z MANO IGRAJ SE Z MANO IGRAJ SE Z MANO

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (88)
Arhiv (19)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice