naroči si RSS novice RSS Novice Center za socialno delo Radovljica

2017
20
DEC
CAROBNA OBDARITEV REJNISKIH DRUZIN CENTRA ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA


Letošnja obdaritev otrok, ki bivajo v rejniških družinah in rejnic, je bila zares čarobna, saj nas je poleg Dedka Mraza obiskal tudi čarodej. Čarodej Jani je vsem prisotnim pripravil izvrstno predstavo s kopico zanimivih čarovnij v katere je spretno vpel tudi pomoč otrok. Z otroki je našel pristen stik, zato so mu navdušeno ploskali, nekateri pa tudi pomagali pri čaranju.

Kot se za decembrske obdaritve spodobi, nas je tudi letos obiskal Dedek Mraz, ki je v košu prinesel kup daril. Darila so bila za vsakega otroka skrbno izbrana, zato se jih zelo razveselili.  Dedek Mraz si je za vsakega otroka vzel čas, se z njim pogovoril in ga vzpodbudil, da je zapel pesem. Obdarili smo tudi rejnice in jim tako izkazali hvaležnost za delo, ki ga opravljajo.

Srečanje so spremljali dobra volja, nasmehi na obrazu in iskreče oči otrok. Zaposleni Centra za socialno delo Radovljica smo veseli, da nam je uspelo pričarati to čarobno srečanje, pri čemer smo imeli najboljše pomočnike. Zahvala za prijetno vzdušje gre Čarodeju Janiju in Dedku Mrazu pa tudi Čebelarskemu centru v Lescah, ki nam je prostor odstopilo po ugodnejši ceni.

Posebna zahvala pa gre donatorjema Rotary clubu Bled in podjetju Varnost Arh, d.o.o., ki sta donirala sredstva, s katerimi smo pokrili stroške predstave in daril.

Pripravila: Tanja Bregant

uredil : Branka
Datum objave : Sreda, 20 December 2017 07:19

CAROBNA OBDARITEV REJNISKIH DRUZIN CENTRA ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA CAROBNA OBDARITEV REJNISKIH DRUZIN CENTRA ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA CAROBNA OBDARITEV REJNISKIH DRUZIN CENTRA ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA CAROBNA OBDARITEV REJNISKIH DRUZIN CENTRA ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA CAROBNA OBDARITEV REJNISKIH DRUZIN CENTRA ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA CAROBNA OBDARITEV REJNISKIH DRUZIN CENTRA ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA CAROBNA OBDARITEV REJNISKIH DRUZIN CENTRA ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA CAROBNA OBDARITEV REJNISKIH DRUZIN CENTRA ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA CAROBNA OBDARITEV REJNISKIH DRUZIN CENTRA ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA CAROBNA OBDARITEV REJNISKIH DRUZIN CENTRA ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA CAROBNA OBDARITEV REJNISKIH DRUZIN CENTRA ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA CAROBNA OBDARITEV REJNISKIH DRUZIN CENTRA ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA CAROBNA OBDARITEV REJNISKIH DRUZIN CENTRA ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA CAROBNA OBDARITEV REJNISKIH DRUZIN CENTRA ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA CAROBNA OBDARITEV REJNISKIH DRUZIN CENTRA ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA CAROBNA OBDARITEV REJNISKIH DRUZIN CENTRA ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA CAROBNA OBDARITEV REJNISKIH DRUZIN CENTRA ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA CAROBNA OBDARITEV REJNISKIH DRUZIN CENTRA ZA SOCIALNO DELO RADOVLJICA

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (88)
Arhiv (19)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice