naroči si RSS novice RSS Novice Center za socialno delo Radovljica

2018
13
MAR
Selitev Centra za socialno delo Radovljica


Obveščamo vas, da se Center za socialno delo Radovljica seli v nove poslovne prostore na Gorenjsko cesto 16 v Radovljici (nad Gorenjsko banko, vhod nasproti avtobusne postaje).

Zaradi selitve bodo poslovni prostori na Kranjski cesti 13 (uveljavljanje pravic iz javnih sredstev) v četrtek, 15. 3. in petek, 16. 3. 2018 ZAPRTI, poslovni prostori na Kopališki 10 pa bodo obratovali nemoteno
Prosimo, če vloge za uveljevljanje pravic iz javnih sredstev v tem času  pošljete priporočeno po pošti ali jih oddate na Kopališki cesti 10, soba 9, I. nadstropje.

V četrtek, 15. 3. in petek, 16. 3. ne bo delovala elektronska pošta, telefoni pa bodo delovali v okrnjeni obliki.

Enota za uveljavljanje pravic iz javnih sredstev (dosedaj na Kranjski 13) začne poslovati v ponedeljek, 19. 3. 2018 na novi lokaciji v 1. nadstropju.

Enota za pomoč posamezniku in družini (do sedaj na Kopališki 10) pa do petka, 23. 3. 2018 posluje na stari lokaciji, od ponedeljka, 26.3.2018 dalje pa na novi lokaciji v 2. nadstropju.

Hvala za razumevanje!
 

uredil : Branka
Datum objave : Torek, 13 Marec 2018 17:06

Selitev Centra za socialno delo Radovljica Selitev Centra za socialno delo Radovljica Selitev Centra za socialno delo Radovljica Selitev Centra za socialno delo Radovljica Selitev Centra za socialno delo Radovljica Selitev Centra za socialno delo Radovljica Selitev Centra za socialno delo Radovljica Selitev Centra za socialno delo Radovljica Selitev Centra za socialno delo Radovljica Selitev Centra za socialno delo Radovljica Selitev Centra za socialno delo Radovljica Selitev Centra za socialno delo Radovljica Selitev Centra za socialno delo Radovljica Selitev Centra za socialno delo Radovljica Selitev Centra za socialno delo Radovljica Selitev Centra za socialno delo Radovljica Selitev Centra za socialno delo Radovljica Selitev Centra za socialno delo Radovljica

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

Skupine novic :

Splošno (88)
Arhiv (19)
iskanje po novicah
išči po naslovu
išči po vsebini

RSS novice